Artrix Visuals

Diensten

Artrix Visuals biedt de volgende diensten.

Illustratie

Heeft u een idee of een concept dat u visueel wilt vertellen naar uw doelgroep? Artrix Visuals zet het om in pakkende illustraties die het helder overbrengen. Ik denk met u mee, begeleid u in de verschillende stappen van het proces en vervaardig de afbeeldingingen volgens de eisen die voor uw project nodig zijn.

Portretten, posters, stripverhalen, illustraties, character design, storyboard, het zijn allemaal opdrachten die ik voor klanten heb gedaan.

Voor recente voorbeelden van illustraties raad ik u aan om mijn deviantART gallerij te bezoeken. Dit is voornamelijk persoonlijk werk, maar het geeft u een goed beeld wat voor werk ik kan leveren.

Animatie

Artrix Visuals kan op zichzelf en in teamverband ingezet worden op het gebied van animatie. Bij Artrix Visuals kunt u terecht voor 2D animatie. Door de jaren heen heb ik gebruik gemaakt van verschillende technieken, ieder met zijn voor- en nadelen. 2D animatie kan voor een goede prijs uw concept duidelijk en persoonlijk overbrengen naar uw doelgroep, waarbij 3D animatie bij een beperkt budget al snel een generieke "plastic" look heeft. Artrix Visuals kan u helpen met het storyboard, character designs, achtergronden en uiteraard de animatie zelf. Hieronder treft u een demo reel van een aantal animaties die ik in de jaren heb gemaakt.

Desktop publishing

Artrix Visuals kan naast illustratie ook DTP-werk verzorgen. Dit is handig als uw project hand in hand gaat met drukwerk. Ik draag zorg voor ontwerp, uitvoering en als u dat wenst het drukwerk. Het ontwikkelen van uw beeldmerk (logo), briefpapier, visitekaartjes, posters en andere dingen in relatie tot uw corporate identity zijn voor Artrix Visuals geen vreemde opgave. Samen met u zorg ik ervoor dat uw onderneming de professionaliteit uitstraalt die het verdient.

 

©2007 - Warning: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/artrixvisuals.com/httpdocs/inc-footer.php on line 1 2023 artrix visuals | hosted by protagonist | best viewed in mozilla firefox | kvk 201 343 96 | btw NL1338.03.569.B01