Artrix Visuals

Over Artrix Visuals

Hoe het begon

Het verhaal van Artrix Visuals begint in 1992, ik was negen jaar oud en zoals elk kind nog volop in ontwikkeling. Tekenen deed ik graag, maar ik stond er nooit echt bij stil; het was gewoon iets dat ik deed. Maar naar mate dat ik het steeds meer deed, steeds meer interesse toonde in stripverhalen en anderen van mijn werk genoten kreeg ik een inbreng. Het was toen dat mijn negen-jarige zelf een idee kreeg; ik besloot dat ik striptekenaar wilde worden.

Na de MAVO ben ik naar de Eindhovense School gegaan voor de opleiding IT-mediaproductie in een poging om creativiteit te combineren met de harde discipline van informatietechnologie. Nadat ik die opleiding had afgerond kwam ik er achter dat mijn affiniteit met illustratie en animatie veel sterker was dan netwerken ik elkaar zetten. Ik besloot om door te studeren aan de Fontys academie voor beeldende vorming in Tilburg, waar ik visuele communicatie met animatie als specialisatie heb gevolgd.

Met werkervaring in de IT, DTP en animatieindustrie onder de riem, met daarbij opdrachten die ik deed, heb ik in 2007 officieel Artrix Visuals in leven geroepen. The Artrix is mijn bijnaam op het internet, en in zekere zin mijn artiestennaam. Het is een combinatie van mijn naam, Arjen, met The Matrix, een film die ik erg leuk vind. Het was zeer toepasselijk dat het een onderdeel van mijn bedrijfsnaam werd. De Visuals is voor het visuele is wat ik doe; ik zet ideeën om in beeld.

Artrix Visuals nu

Kort gezegd is Artrix Visuals de naam van mijn studio. Vanuit deze studio vervaardig ik illustraties, animaties, stripverhalen en andere creatieve producties voor klanten die letterlijk over de hele wereld zijn verspreid. Artrix Visuals is een jong bedrijf dat boven op de globale internetcultuur zit en daarmee onderscheid ik me van gevestigde studios die zijn opgegroeid met traditionele media.

Cliënten van Artrix Visuals zijn tevreden. Dat komt door de persoonlijke aanpak en het streven om steeds beter te worden, wat resulteert in een goed eindresultaat. Mijn producties voldoen aan de huidige technische normen. Standaard zijn de illustraties gereed voor drukwerk, en animaties worden standaard in high definition (1080p) aangeleverd.

Naast het maken van producties denk ik mee over uw project. Mijn opgebouwde ervaring in de industrie en internetcultuur kunnen u inzichten geven die anders verborgen blijven. Character design is een ander sterk punt van mij, waarbij ik op basis van uw wensen een figuur ontwerp dat vervolgens in uw productie gebruikt kan worden. Ook voor andere ontwerpkwesties kan ik een waardevolle inbreng bieden.

Wat kan Artrix Visuals voor u betekenen

Heeft u een project en heeft u iemand nodig om het zichtbaar te maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor advies en een offerte.

©2007 - Warning: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/artrixvisuals.com/httpdocs/inc-footer.php on line 1 2023 artrix visuals | hosted by protagonist | best viewed in mozilla firefox | kvk 201 343 96 | btw NL1338.03.569.B01